Două cazuri de înec în lacurile din Capitală. Ce spun salvamarii și polițiștii!

Două cazuri de înec în lacurile din Capitală. Ce spun salvamarii și polițiștii!

În seara zilei de ieri, polițiștii și salvamarii au intervenit în două cazuri de înec la bazinele acvatice din capitală, informează OFICIAL.

Polițiștii sectorului Centru, au fost alertați la ora 20:35, cu privire la un bărbat înecat în lacul din Parcul Valea Morilor. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru și echipajul medical, unde au stabilit că un bărbat în vârstă de 32 de ani, a mers la scăldat cu un cunoscut și nu a mai ieșit din apă. Bărbatul a fost scos din apă de către salvamari, medicii au întreprins toate măsurile de resuscitare, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

În al doilea caz, Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost alertat la 20:58, precum că la Parcul „la Izvor”, un tânăr a mers să se scalde și nu a mai ieșit din apă. La fața locului s-au deplasat grupa operativă a inspectoratului Buiucani și echipajul medical. Polițiștii au stabilit că, tânărul în vârstă de 21 ani, originar din raionul Șoldănești a mers la lac cu niște cunoscuți. Cadavrul tânărului a fost scos din apă de către salvamari. Persoanele cu care aceștia se aflau la iaz, au comunicat polițiștilor că bărbații consumaseră băuturi alcoolice.

Doina Secrieru

Share