Doi bărbați au jefuit o femeie, la o stație a transportului public din Chișinău

Doi bărbați au jefuit o femeie, la o stație a transportului public din Chișinău

Doi bărbați cu vârstele de 32 ani și 39 de ani, locuitori a capitalei, anterior judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana și plasați în arest preventiv pentru 72 de ore în Izolatorul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.

Cazul a avut loc la 31 martie, în timp ce victima, femeie în vârstă de 69 de ani, se afla la stația transportului public de pe strada Voluntarilor, indivizii în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau bunuri materiale și mijloace bănești, părăsind locul infracțiunii într-o direcție necunoscută. Astfel, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 750 lei.

Ulterior, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspecții au fost localizați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, indivizii și-au recunoscut vinovăția.

Aceștia sunt cercetați penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Mihaela Rotari 

Share