Cupa regională a șefului SFS. Vezi ce presupune!

Cupa regională a șefului SFS. Vezi ce presupune!

Serviciul Fiscal de Stat, în parteneriat cu Liga Națională de dezbateri preuniversitare, organizează o Competiție Regională de dezbateri cu genericul ”Cupa regională a Șefului Serviciului Fiscal de Stat pentru implicare în dezbateri academice”, sâmbătă, 18 octombrie, curent.

Anterior, elevii claselor gimnaziale și liceale, din mai multe licee din mun. Chișinău, au beneficiat de o lecție de inițiere în materia fiscală, organizată de către Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. Discuțiile au fost moderate de șeful adjunct al IFPS, Gheorghe Cojocari, asistat de șeful Direcției metodologia impozitelor directe și impozitarea internațională, dna Veronica Vragaleva, și șefa Secției comunicare din cadrul IFPS, dna Stela Cecan.

Noțiunea  preconizată de a fi pusă în dezbateri va fi ”Pedeapsa pentru neplata impozitelor trebuie mărită”. Sesiunea de dezbateri se va desfășura la liceul teoretic ”Gaudeamus” (str. P.Zadnipru, 14/4), cu începere de la ora 10.00, reprezentanții instituțiilor media având oportunități de a realiza reportaje. Vă așteptăm cu drag!

Maria Roșca

Share