CTIF caută candidați pentru suplinirea funcțiilor vacante de declarant vamal

CTIF caută candidați pentru suplinirea funcțiilor vacante de declarant vamal

Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) anunţă concurs pentru angajarea personalului în funcţiile vacante de declarant vamal la postul vamal Palanca (raionul Ștefan Vodă). Persoanele interesate în ocuparea acestor funcții pot prezenta CV – urile, până la data de 15 aprilie 2019, către Direcția brokeraj vamal din cadrul CTIF la adresa de e-mail: irina.ribac@ctif.gov.md.

Declarantul vamal activează în numele CTIF care deține licență pentru activitatea de  broker vamal și efectuează, în baza contractelor de prestări servicii, prin reprezentarea directă în vamă, operațiuni privind declararea mărfurilor și/sau mijloacelor de transport de către agenții economici la posturile vamale din Republicii Moldova.

Sarcinile de bază ale declarantului vamal și cerințele pentru candidații la ocuparea acestei funcții sunt descrise în Condițiile pentru candidații la ocuparea posturilor de declarant vamal care pot fi găsite, accesând link – ul https://ctif.gov.md/node/129.

Candidatul la ocuparea funcției de declarant vamal trebuie să aibă studii superioare juridice sau economice, certificat de absolvire a cursurilor de instruire primară a declarantului vamal și cel puțin un an de experiență profesională în domeniul vămuirii mărfurilor și a mijloacelor de transport. Avantaje vor avea candidații domiciliați în localitățile din raioanele apropiate de postul vamal Palanca.

Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la tema angajării de la Irina Rîbac, șef Direcție brokeraj vamal din cadrul CTIF la tel: 060200818.

Mihaela Rotari 

Share