Conducerea ANSA a participat la deschiderea expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020

Conducerea ANSA a participat la deschiderea expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020

Directorul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Vladislav Cotici, a participat la deschiderea celei de-a XIX-a ediții a expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020. 

Evenimentul de deschidere a expoziției a întrunit oficiali din țară și de peste hotare. De menționat că, la expoziție participă peste 460 de antreprenori autohtoni din diferite domenii ale economiei naționale, inclusiv cele conexe cu activitatea ANSA.

În cadrul expoziției se desfășoară și un program vast de afaceri care include forumuri, seminare și prezentări de instituții.

ANSA participă în cadrul programului de afaceri – „astfel pentru data de 30 ianuarie ora 10.15-11.15, va fi organizată o întrunire cu mediul de afaceri cu tematica „Rolul ANSA și domeniile ei de activitate””, se menționează într-un comunicat emis de ANSA.

În cadrul expoziției, Agenția a participat la o ședința de lucru organizată de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), unde au fost abordate subiecte legate de activitatea agenților economici din domeniile conexe ANSA.

Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2020 se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 2 februarie în incinta CIE „Moldexpo”.

Cristina Pendea

Share