CEC a acreditat noi observatori naționali și internaționali pentru alegerile din 19 noiembrie

CEC a acreditat noi observatori naționali și internaționali pentru alegerile din 19 noiembrie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat, în ședința de astăzi, 355 observatori naționali și 4 observatori internaționali, în vederea monitorizării alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități și referendumului local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău din data de 19 noiembrie 2017.

Astfel, este vorba despre observatori naționali din partea Asociației obștești „MIRAD” – 10, Asociației obștești „Democrație, Egalitate, Cooperare, Accesibilitate și Suport” – 14, Asociației obștești „Institutul pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților Fundamentale ale Omului” – 263, dar și din partea Asociației obștești „Promo-LEX” – 67 observatori.

Totodată, CEC a acreditat un observator internațional din partea Oficiului Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, dar și un observator internațional din partea Asociației Pro Democrația Club Tîrgu Neamț în vederea monitorizării referendumului local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău din data de 19 noiembrie 2017.

CEC a acreditat 1 un observator național, dar și 2 observatori internaționali din partea Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Mihaela Rotari

Share