Ce găsim în mașinile de taxi autorizate din Chișinău? Agenția pentru Protecția consumatorilor oferă detalii

Ce găsim în mașinile de taxi autorizate din Chișinău? Agenția pentru Protecția consumatorilor oferă detalii

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, în luna mai a anului curent, a demarat o Campanie de informare pentru consumatorii ce folosesc serviciile de transportare în regim taxi.

Astfel, inspectorii Agenției au vizitat mai mult de 20 agenți economici care prestează serviciul de transportare a pasagerilor și bagajelor în regim taxi.

În cadrul vizitelor, inspectorii au plasat pe geamul din interior al mașinilor un panou informativ care descrie succint drepturile consumatorilor.

„Agenții economici s-au dovedit a fi foarte deschiși pentru colaborare, menționând că își doresc să presteze un serviciu conform și susțin ideea informării tuturor consumatorilor cu privire la drepturile acestora. Când mergeți în mașinele de taxi (AUTORIZATE) în mun. Chișinău, în interiorul mașinilor trebuie să găsiți un panou informativ, lipit pe unul dintre geamurile din spate al mașinei, ce conține informația privind drepturile consumatorilor ce folosesc servicii în regim taxi”, se menționează într-un comunicat al agenției.

Mihaela Rotari

Share