Brigada ”Fulger” își deschide larg ușile pentru toți doritorii de a practica sportul, dar care nu au posibilități

Brigada ”Fulger” își deschide larg ușile pentru toți doritorii de a practica sportul, dar care nu au posibilități

De la începutul anului curent, elevii din cadrul liceului teoretic cu profil de arte ”Ion și Doina Aldea Teodorovici” din municipiul Chișinău beneficiază de antrenamente sportive la Brigada de poliție cu destinație specială Fulger” a IGP, informează Oficial.

Aici le-a fost pusă la dispoziție o sală sportivă dotată cu antrenori bine pregătiți, selectați din cadrul angajaților Brigăzii, fiindu-le create condiții optime de practicare a sportului de performanță, unde regulat au loc antrenamente, după un program adaptat elevilor.

De menționat că, la Brigada „Fulger” îşi fac serviciul mulţi maeştri ai sportului la sambo, judo, lupta corp la corp, foşti şi actuali campioni naționali și internaționali.

Rolul desfășurării acestei activități este de a asigura buna pregătire fizică a tinerei generații, dar şi beneficierea de o instruire practică pe măsură.

Măsura a fost organizată la inițiativa conducerii IGP și BPDS ”Fulger”, vine ca un suport, prin oferirea de posibilități reale de antrenare a copiilor cu potențial, dornici de a practica sportul de performanță.

Totodată, Brigada ”Fulger” își deschide larg ușile pentru toți doritorii de a practica sportul, care nu au posibilități, oferindu-le condiții necesare.

Propagarea culturii fizice şi a sportului este unul din cele mai importante mijloace de dezvoltare armonioasă, multilaterală a fiecăruia din noi, constituind în sine o pregătire pentru a face față provocărilor din activitatea de zi cu zi.

Mihaela Rotari

Share