Angajați ai CNAS, despre cursul de instruire „Planificarea strategică”, desfășurat de CTIF

Angajați ai CNAS, despre cursul de instruire „Planificarea strategică”, desfășurat de CTIF

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) a organizat, în perioada de 09.09.2020 – 11.09.2020, cursul de instruire cu genericul „Planificarea strategică”.

Pe durata cursului, participanții au fost instruiți și au exersat referitor la etapele de elaborare a planului strategic, cum să identifice componentele planului de acțiuni în sectorul public, cum să estimeze limitele de cheltuieli și costuri, de asemenea au aflat cum să monitorizeze și evalueze planul strategic. Scopul cursului a fost atins, astfel ceea ce s-a discutat va fi aplicabil și va aduce o valoare adăugată la implementarea corectă a documentelor strategice.

„A fost un curs foarte interesant, bine structurat și folositor, formatorii din cadrul cursului au dat dovadă că știu foarte bine ceea ce fac și ceea ce este mai important, cunosc să transmită cunoștințele sale și celorlalți. Cursurile online sunt mai dificile, din punct de vedere a transmiterii informației, dar cu ajutorul formatorilor am reușit să învățăm multe”, a declarat o participantă la curs.

„Cursul de instruire online, a fost binevenit, a fost interesant, interactiv, am avut parte atât de teorie, cât și de exerciții practice și totul datorită formatorilor, cu toate că unele lucruri deja le știam, întotdeauna mi-am făcut concluzie că este loc de mai mult”, afirmă o altă participantă la curs.

Un alt participant la cursul de instruire organizat de I.P CTIF a menționat: „Mi-au plăcut foarte mult cursurile, furnizarea materiei este foarte bună și chiar dacă careva cuvinte nu le înțelegeam fiind vorbitoare de limba rusă, încercam să îmi aduc aminte. Datorită formatorilor care cu succes au furnizat informația am reușit să asimilez materia”.

Cursul a fost desfășurat în premieră de I.P. CTIF pentru funcționarii publici din cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) și subdiviziunile acesteia și a avut o durată de 3 zile respectiv 18 ore de studii.

Cristina Pendea

Share