Andreea Marin – prezentatoare la un post TV de la Chișinău

Andreea Marin – prezentatoare la un post TV de la Chișinău

Celebra prezentatoare TV din România, Andreea Marin va veni în curând în Republica Moldova, pentru a se implica într-un act de caritate.

Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova Edelweiss organizează, pe 19 octombrie, un eveniment spectaculos destinat colectării de fonduri pentru modernizarea Institutului Mamei şi Copilului: Telemaratonul Renaşte Moldova. Cunoscuta vedetă de televiziune, Andreea Marin, vine la Chişinău special pentru a prezenta evenimentul care va fi transmis în direct, la Publika TV.

La ora 8 dimineaţa se va da startul pentru colectarea donaţiilor în cadrul Telemaratonului Renaşte Moldova. Cei care vor dori să contribuie vor avea opţiunea de a trimite un SMS, de a apela o linie telefonică unde le va răspunde o vedetă sau de a merge personal la unul dintre cele patru puncte de colectare: două în Chişinău – la Institutul Mamei şi Copilului şi la sediul televiziunii sus-menționate, unul în Cahul şi altul în Bălţi.

Vor avea loc transmisiuni în direct din oră în oră, din studioul televiziunii şi de la centrele de colectare. Un număr mare de invitaţi speciali – personalităţi, reprezentanţi ai societăţii civile, oameni politici, ambasadori – se vor alătura campaniei.

Pe parcursul celor 12 ore ale Telemaratonului, spectatorii se vor bucura de momente artistice şi vor avea ocazia să afle totul despre campania Renaşte Moldova. Suma totală colectată în cadrul evenimentului va fi anunţată după ora 20.00.

O vedetă extrem de apreciată de publicul din Republica Moldova, Andreea Marin este recunoscută pentru implicarea în cauze sociale şi deţine statutul de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România.

Edelweiss a donat peste 10% din suma necesară pentru reparația, modernizarea dar și dotarea cu utilaj medical a maternităţii şi a sprijinit toate evenimentele de până acum destinate colectării de fonduri pentru Institutul Mamei şi Copilului.

Precizăm, că Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova Edelweiss și Campania Renaște Moldova aparțin prim-vicepreședintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Mihaela Rotari

Share