Alimentația copiilor și elevilor din instituții – analizată la ANSA

Alimentația copiilor și elevilor din instituții – analizată la ANSA

La Agenţia Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), ieri, a fost organizată o ședință cu genericul „Implementarea Hotărârii Guvernului nr. 1260 din 19.12.2018 privind aprobarea Proiectului-pilot de organizare a alimentaţiei copiilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ general”.

La şedinţă a participat Directorul general adjunct ANSA, Ion Toma și conducerea operatorului economic SRL „Pontem Moldova”, câştigătorul licitaţiei de prestări servicii în domeniul alimentaţiei copiilor în instituțiile de învăţământ general din raionul Străşeni.

Potrivit unui comunicat al ANSA, au fost puse în discuție subiecte ce țin de organizarea activităţii în domeniu, inclusiv a fost discutat procesul de achiziţii a produselor alimentare.

De asemenea, părţile au convenit la crearea unui sistem de colaborare pe perioada iniţială a implementării acestui proiect.

„ANSA şi-a declarat toată disponibilitatea şi susţinerea în vederea derulării proiectului, inclusiv suport atât consultativ cât şi practic”, se mai menționează în același comunicat.

Mihaela Rotari 

Share