Ajutoare materiale de Paști pentru anumite categorii de persoane din municipiul Chișinău

Ajutoare materiale de Paști pentru anumite categorii de persoane din municipiul Chișinău

Pensionarii și persoanele cu dizabilități din municipiul Chișinău, aflați la evidența Direcției generale asistență socială și sănătate, care sunt beneficiari de compensații/abonamente pentru călătoria în transportul public și au o pensie mai mică de 1450 lei, vor primi către Sărbătorile de Paști câte 100 de lei.

Ajutorul material unic este acordat de Primăria municipiului Chișinău, iar banii pot fi ridicați de la oficiile poștale, conform vizei de reședință, începând de luni, 22 aprilie 2019, la prezentarea buletinului de identitate.

Totodată, peste 3600 de persoane vor beneficia de ajutoare materiale a câte 500 lei, în preajma Paștelui și anume: 1872 persoane în etate, singuratice, beneficiari ai Serviciului de îngrijire socială la domiciliu din cadrul Direcției generale asistență socială și sănătate; 863 persoane cu deficiențe de vedere, membri ai Organizației Teritoriale Chișinău a Asociației Obștești „Asociația Nevăzătorilor din Moldova” și 929 persoane hipoacuzice, membri ai Asociației Surzilor din Republica Moldova, Filiala teritorială Chișinău.

Beneficiarii încadrați în categoria menționată pot ridica banii pentru ajutorul material prin intermediul oficiilor poștale ale Î.S. „Poșta Moldovei”, în perioada 15.04.2019-15.07.2019.

Mihaela Rotari 

Share