A fost executată finanţarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

A fost executată finanţarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că astăzi, 8 septembrie, conform graficului stabilit, a fost finanțată prima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă pentru luna septembrie curent, în valoare de 32,1 milioane lei, destinată pentru 14254 beneficiari, informează OFICIAL.

Reamintim că, pe pagina web oficială www.cnas.gov.md puteți obține informații referitor la modul de stabilire, condițiile de acordare, termenii de examinare și determinarea cuantumului indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă, dar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului.

Menţionăm că pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Reiterăm că, plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, urmări postările noastre pe Facebook, Instagram și Telegram sau contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022 257 777.

Share