40 de absolvenţi ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare au devenit de astăzi parte a Poliţiei Capitalei

40 de absolvenţi ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare au devenit de astăzi parte a Poliţiei Capitalei

Astăzi, în Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău a avut loc ceremonia de inițiere în serviciu a tinerilor polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare a MAI repartizaţi pentru continuarea serviciului în cadrul unităţilor structurale ale Direcţiei.

În acest context, șeful adjunct al Direcţiei de Poliţie, Muşuc Silviu, alături de conducătorii inspectoratelor de poliție, din mun. Chișinău şi reprezentanţii consiliului veteranilor, au adresat cuvinte de bun venit celor 40 de tineri polițiști ce vor activa în subdiviziunile din Chișinău: 22 au înbrăţişat profesia de ofiţer de urmărire penală, 10 ofiţer de investigaţii, 5 ofiţer de sector, 2 experţi criminalişti şi un angajat al serviciului resurse umane, dintre care 13 sunt femei.

În cadrul ședinței, noii angajați au fost familiarizați cu specificul activității, făcând cunoștință cu mentorii lor, care îi vor ghida și monitoriza în activitatea lor ulterioară, pe parcursul unui an de zile, tot în cadrul ceremoniei fiindu-le înmânate și legitimațiile de serviciu.

Mihaela Rotari 

Share