(VIDEO) Un videoclip emoționant, pentru toți cei care sunt departe de casă regizat de Denis Simonov

(VIDEO) Un videoclip emoționant, pentru toți cei care sunt departe de casă regizat de Denis Simonov

Recent a fost lansată piesa „Țară, țară”, care îi are ca protagoniști pe interpreții Andrei Bănuță, Matteo și Damian Draghici. Regia videoclipului îi aparține lui Denis Simonov, specialist în realizarea spoturilor animate și a videoclipurilor, cu o experiență de mai bine de 15 ani, transmite OFICIAL.

„Piesă atinge un subiect sensibil pentru o mare parte din noi. Am fost bucuros să regizez acest videoclip și vreau să mulțumesc întregii echipe care a fost implicată în realizarea proiectului. De altfel, este un clip foarte emoționant ce relatează problema emigrării, este strigătul sufletului celui departe de casă, de copii, părinți și de țară.” spune Denis Simonov.

Potrivit regizorului, videoclipul relatează un subiect sensibil. „Am încercat să creez o poveste unde dorul ia chipul unei fete. Actrița principală călătorește din poveste în poveste, surprinzând scene actuale din viața cotidiană. Pentru mine piesa este foarte puternică, ea reprezintă strigătul celor plecați de acasă și iî îndeamnă să revină acolo unde îi așteaptă cei dragi”, a spus el.

Precizăm că Denis Simonov este și CEO & Founder la Pixtoon – Animation Studio.

„Am fondat acum 15 ani un studio de producție, avem două departamente – departamentul de filmări profesionale și cinematografie și echipa de care se ocupă de partea grafică, animație. Acest videoclip muzical este rezultatul unei munci asidue și a nopților nedormite, dar ceea ce ne-a legat într-un final a fost dorința de a lansa un produs frumos pe piața din România și Moldova”, adaugă Denis.

Precizăm că piesa a fost lansată la data de 30 noiembrie 2022, iar în două zile a acumulat peste 200 mii de vizualizări și comentarii pe rețelele de socializare din toate colțurile lumii, de la cei sunt nevoiți să muncească peste hotare, dar și a oamenilor de acasă.

Totodată, piesa a urcat în Top-50 România la doar două zile din momentul lansării.

Echipa:

Denis Simonov – Regizor

Camelia Brashovsky – Producător executiv

Ruben Agadjinean – DoP

Share