(VIDEO) Pietro revine cu single-ul „Schimbător ca vântul”

(VIDEO) Pietro revine cu single-ul „Schimbător ca vântul”

O nouă lansare în cadrul familiei muzicale #ELRaduProject!

Pietro (Petronel Neculaeș), artistul care a surprins publicul cu piesa sa de debut, „Între noi”, revine cu o nouă lansare de piesă!

Este vorba „Schimbător ca vântul”, o melodie cu sound modern, în stil pop, cu un text foarte romantic, dar și nostalgic, pe alocuri. Și de această dată, artistul a colaborat cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care a afirmat că „Pietro, chiar de este, eventual, la început de dezvoltare al proiectului său muzical, are acea doză de amibiție și perseverență pe care nu o vei găsi la unii artiști lansați de ani buni. Este un om foarte muncitor și cred foarte mult în calitățile sale muzicale”

Single-ul „Schimbător ca vântul”, poate fi găsit, deja, pe toate platformele digitale, dar și pe canalul de Youtube al artistului.

Pietro este originar din satul Scheia, comuna Alexandru Ioan Cuza, județul Iași și de aproximativ 16 ani este stabilit în Italia, păstrând mereu România în sufletul său, organizând des evenimente cultural-artistice, pentru oamenii din diaspora. Artistul mai este și redactor-prezentator al emisiunii „Dor Călător”, din cadrul Radio Canale 7, un spațiu acordat pentru promovarea tradițiilor, muzicii, culturii românești din întreg mapamondul.

Share