(VIDEO) Emily Istrate se lansează pe piața din România! A lansat piesa „Bye bye boy”

(VIDEO) Emily Istrate se lansează pe piața din România! A lansat piesa „Bye bye boy”

După o pauză lungă, Emily Istrate împreuna cu cei de la Roton Music și MattmanMusic din Romania, au lansat, de curând, primul său single în limba română intitulat – “Bye bye boy”. Videoclipul în 3 zile a adunat peste 200 de mii de vizualizări.

“Piesa face parte din proiectul nou a interpretei – un proiect mult așteptat atât de ea cât și de toți fanii săi, proiectul la care muncește deja de 3 ani în România și în care a investit tot timpul său liber, și adolescența sa de altfel, lăsând în fiecare câte o bucățică din sufletul și trăirile sale, precum și amprenta sa și felul ei de a fi, care apare în textele și liniile melodiilor făcute împreună cu echipa sa,” se spune în comunicat.

Totodată, Emily Istrate tinde să aducă pe piața din România un stil muzical aparte, unul nou, dar care să o reprezinte de altfel și nu doar pe ea ci pe alți tineri.

“La acest proiect a lucrat 3 ani alături de tineri foarte talentați. Este vorba despre Ester Peony și producătorul Alex Bolero, care a crezut în ea și cu care s-a legat o chimie încă de la începutul colaborării sale. Videoclipul a fost filmat la Chișinau cu echipa PixelTeam, regizat și produs de talentatul Denis Simonov, cu care a mai colaborat la clipul precedent “If You want to” și care urcase pe pozitia #4 din UK Pop Club Charts..,” se arată în comunicat.

Share