Un jurnalist, despre prestația R. Moldova – la Eurovision: „Publicul european nu-l minți cu o piesă ieftină și clișeizată”

Un jurnalist, despre prestația R. Moldova – la Eurovision: „Publicul european nu-l minți cu o piesă ieftină și clișeizată”

Vadim Zgherea, jurnalist în domeniul divertismentului, s-a referit la prestația artistei Anna Odobescu, care revenind de la Eurovision Song Contest 2019, a comentat rezultatul său – de a nu ajunge în finală, dând vina pe faptul că s-a votat „geopolitic”.

„Anna Odobescu, de ce dragă ai făcut tot posibilul să ajungi la Eurovision Song Contest, dacă zici că e concurs geopolitic?

Îți dai seama ce înseamnă acum această declarație? Am impresia că nu!

Lauzi juriul, însă zici că ești surprinsă de votul telespectatorilor. Păi, Anna, poate cei din echipa ta nu ți-au zis, dar trebuia să asculți și părerile din afară – publicul european nu-l minți cu o piesă ieftină și clișeizată!

Compania Teleradio Moldova, fiți atenți pe cine ați trimis anul acesta la Eurovision, deși simt că nu vă pasă, important bani din televonting cumpărat să vină.

Pupici, puișori și ascultați muzică bună, nu fâsâieli de doi lei!”, a scris Vadim, pe Facebook.

De menționat că, Anna Odobescu, după ce a revenit de la Tel Aviv, a spus: „A fost o experiență bună, pe care, cu siguranță, o voi mai repeta. Mi-au crescut aripi. Chiar dacă nu am trecut în finală, suntem fericiți. Și noi știm că e și un concurs politic”, relatează shok.md.

Doina Secrieru

Share