Trupa AKORD, într-o nouă formulă. Cine este colegul lui Igor Sîrbu!

Trupa AKORD, într-o nouă formulă. Cine este colegul lui Igor Sîrbu!

Băieții de la Akord lansează un clip la o piesă, produsă în București. «Zboară Fluturi» se numește clipul, în care nu mai apare Igor Stribițchi. Igor Sîrbu are un alt coleg, Eduard, informează OFICIAL.

Noul membru Akord este un burlac de 24 de ani și cântă la chitară. Eduard Malareu a participat la Vocea României în echipa interpretei Irina Rimes, relatează SHOK.md. „L-am cunoscut pe Eduard la Vocea României. Are o carismă aparte, este un băiat educat cu bunul simț și transmite o energie frumoasă. L-am ales, atunci, în echipa mea, iar acum am o bucurie în suflet să aflu, că Eduard face parte din Trupa Akord. Sunt mândră de el și cred, că astrele și cosmosul s-au aliniat să-i poarte noroc. Pe timpuri, când încă nu visam să fac carieră muzicală în România, contemplam, în mașină, ascultând Akord și chiar țopăiam, pe la petreceri, pe melodiile trupei”, a declarat Irina Rimes cu ocazia relansării Trupei Akord.

Igor Sîrbu, care a evitat să apară în public după ce colegul său de trupă a plecat din Akord pentru că a ales o carieră solo, a declarat că „decizia de a face echipă nouă cu Eduard a venit ușor, de la sine. Eduard a apărut la orizontul deciziei mele exact atunci când era necesar. Având experiența de artist profesionist, mi-am pus două întrebări, concrete: ce vreau eu și cea vrea publicul de la mine? S-a adeverit, că și eu și publicul ne dorim acelaș lucru – să continuie Trupa Akord! Astfel, Akord continuă”.

Mihaela Rotari

Share