Se gândește să apeleze la o mamă surogat! Emilian Crețu: „Pentru Moldova asta o să fie Doamne Fereşte. Eu cred că e o chestie normală”

Se gândește să apeleze la o mamă surogat! Emilian Crețu: „Pentru Moldova asta o să fie Doamne Fereşte. Eu cred că e o chestie normală”

Actorul Emilian Creţu nu este gata să se însoare, dar tare mult şi-ar dori să fie tată şi să aibă doi copii gemeni. Ba mai mult, s-a gândit şi a analizat ideea de a apela la o mamă surogat, transmite OFICIAL.  

„Deja este o vârstă onorabilă, 33 de ani, bine, pentru un bărbat nu este o problemă să ai un copil şi la 40 de ani. Când am zis că sunt în proces… în sens că în gândul meu deja se aranjează foarte bine, uşor sunt pregătit pentru a deveni tată, chiar dacă nu am o iubită. O voi avea – foarte bine, n-o să am – foarte bine, nu ştiu, lucrurile se întâmplă de la sine. Dar în ultima perioadă mă gândesc tot mai mult că, uşor, uşor, ar fi timpul să am un copil sau doi. Eu îmi doresc foarte mult doi copii, gemeni”, a spus Emilian, într-un interviu „Fără Protocol” pentru Dorin Galben.

La fel, Emilian, a mai analizat opţiunea de a apela la mamă surogat.

„Mă gândeam doi copii gemeni, prietenă nu am, normal că – mamă surogat. Pentru Moldova asta o să fie Doamne Fereşte. De ce nu? Eu cred că e o chestie normală, în cazul în care eu nu vreau acum să mă însor, dar un copil vreau. Să faci cu cineva un copil şi să ţi-l dea e imposibil. Nu ştiu, iarăşi, lucrurile o să se întâmple de la sine” – mai spune el, pentru sursa citată.

 „Da sunt clinici unde se achită, unde este totul legal, transparent, dar despre acest lucru este încă prematur să vorbim. Este ca o idee. Dacă o să se întâmple să mă însor, deşi nu vreau acum, dar copil vreau…”, a conchis el.

De asemenea, actorul a spus că, dacă ar fi tată, ar educa la copiii săi umanul: „Copilul meu trebuie să trăiască într-o societate sănătoasă şi să accepte tot ce se întâmplă. Uman, dacă o să moştenească asta de la mine, eu o să fiu cel mai fericit”.

Emilian şi-ar dori foarte mult să adopte şi un copil, pentru a-i oferi tot şi a-i schimba viaţa radical.

Cristina Tomac

Share