Reacția actriței Emilia Clarke, după difuzarea finalului din Game of Thrones: „A fost un chin să citesc scenariul”

Reacția actriței Emilia Clarke, după difuzarea finalului din Game of Thrones: „A fost un chin să citesc scenariul”

Emilia Clarke a vorbit despre soarta personajului său intr-un interviu publicat imediat dupa incheierea serialului „Game of Thrones”.

Abordată de jurnaliștii publicației americane Entertainment Weekly, actrița de 32 de ani a povestit cum a reacționat când a citit pentru prima dată scenariul și ce părere are despre felul în care au ales producătorii și scriitorii să concluzioneze povestea lui Daenerys Targaryen.

Care au fost primele ei cuvinte când a aflat că Jon Snow o ucide pe Mama Dragonilor? Emilia a fost complet surprinsă: „Ce? Ce?? Ce??? Mi s-a parut că gestul lui e nejustificat și am fost complet îngrozită. Mi s-a părut că nu avea motive să se comporte asa”, relatează filmnow.ro.

„Sunteți pe cale să întrebați dacă eu – ca Emilia – am susținut acțiunile lui Daenerys tot timpul. Pentru mine, a fost un chin să citesc scenariul. La Actorie m-au învățat că trebuie să îți susții personajul indiferent de gesturile sale, să te identifici cu el și să nu-ți fie frică să dai prost în fața publicului pentru că și noi, ca oameni, avem părți bune și părți proaste, la fel ca personajele”, a spus Emilia în timpul interviului.

„Dupa 10 ani de lucru pentru Game of Thrones, m-am așteptat ca ea să moara sau să i se întâmple ceva rău. Nu putea să se retragă liniștită, să-și bea ceaiul de la ora cinci și să facă niște copii. Până la urmă, e o Targaryen. Simt că, din acest punct de vedere, personajul a fost tratat corect și a avut parte de un final foarte frumos și emoționant”, a continuat Emilia.

„Sper că, în momentul în care oamenii vor vedea imaginile, să vadă vulnerabilitate. Sper să vadă fetița pe care au întâlnit-o în sezonul 1 și apoi să-și dea seama că ea nu mai e… Acestea fiind spuse, sunt de partea lui Daenerys până la final. Nu am cum să nu țin cu ea, orice ar fi făcut”, a încheiat Emilia.

Doina Secrieru

Share