Pasha Parfeni a lansat o piesă nouă: De dragul iubitei sale, a învățat limba română și a scris versurile

Pasha Parfeni a lansat o piesă nouă: De dragul iubitei sale, a învățat limba română și a scris versurile

Multă pasiune și emoție, în noul videoclip al lui Pasha Parfeni. Artistul a lansat, ieri, piesa “Îmi pare rău”, pe care a interpretat-o în premieră la nunta sa. Atât melodia, cât și repetițiile cu orchestra, au fost făcute în mare secret, iar tot procesul de pregătire a durat aproximativ 2 luni.

„În timpul evenimentului, interpretul i-a vorbit miresei despre tot ce îi pare rău. Toți oaspeții au rămas socați, iar mireasa nu și-a putut abține lacrimile. După aceste momente, artistul a surprins-o cu o melodie specială, dedicată relației lor” – potrivit unui comunicat de prezentare a piesei.

Piesa are un mesaj puternic, care descrie emoțiile și trăirile tuturor celor care iubesc. „Îmi pare rău” este o piesă de suflet, în care eu am spus tot ce simt. Cred că viața este totuși prea scurtă ca să reusești să împarți iubire celor dragi. Trebuie să prețuim fiecare moment prezent trăit împreună, doar așa, dragostea noastră poate exista veșnic.“ spune Pasha despre piesă.

Artistul este vorbitor de limba rusă, dar de dragul miresei a învățat limba română și a compus atât muzica, cât și versurile piesei. Melodia “Îmi pare rău” va avea în curând și o versiune oficială, pentru radio.

Doina Secrieru  

Share