OrheiLand își deschide ușile pe 1 iunie: „Vor evolua reprezentanții R. Moldova la Eurovision din ultimii ani”

OrheiLand își deschide ușile pe 1 iunie: „Vor evolua reprezentanții R. Moldova la Eurovision din ultimii ani”

OrheiLand își redeschide porțile pentru vizitatori, inaugurarea sezonului de vară va avea loc la 1 iunie, când este marcată Ziua Mondială a copiilor. Organizatorii promit un program artistic și surprize pentru vizitatori.

Deschiderea oficială a OrheiLand va începe la ora 11.00, sâmbătă – 1 iunie, cu o paradă a păpușilor gigante.

„De asemenea, eroii îndrăgiți din desene animate au pregătit pentru copii și oaspeții un adevărat show-paradă și un flash-mob dansant. Organizatorii dau asigurări că va fi un spectacol unic. Programul sărbătorii mai include și „bloggers time” în care cei mai cunoscuți bloggeri își vor împărtăși emoțiile și experiența. Pentru copii au fost pregătite și tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială”, se menționează într-un comunicat.

Totodată, o orchestră simfonică va evolua pe scena OrheiLand, muzică vie, melodii moderne în interpretarea a 18 instrumente clasice și, în premieră în Republica Moldova, un robot dirijor, dar și un impresionant show de lumini. De asemenea, pe scena OrheiLand vor evolua reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision din ultimii ani – Doredos, Ana Odobescu și SunStroke Project.

„Vă așteaptă o lume magică cu lumini de poveste, unde florile prind viață în întuneric și se rotesc într-un dans fascinant, unde personajele vesele sunt bucuroase să-și întâmpine oaspeții, unde milioane de cristale reflectă lumina sărbătorii noastre”, promit organizatorii.

„Sărbătoarea va culmina cu un program inedit –  show-ul dronelor, care va oferi o priveliște unică. Aproximativ o sută de drone vor forma diferite figuri și vor crea efectul unui foc de artificii care va putea fi observat de la mai mulți kilometri”, mai adaugă organizatorii.

Mihaela Rotari

Share