Interpretă, lovită de COVID-19: „Am ales să mă tratez acasă. După prima zi de tratament am început să mă simt mai ok”

Interpretă, lovită de COVID-19: „Am ales să mă tratez acasă. După prima zi de tratament am început să mă simt mai ok”

Tatiana Spînu, interpretă şi scriitoare, a fost infectată cu Coronavirus, astfel, pe reţele de socializare a dezvăluit experienţa sa şi cum a trecut peste, transmite OFICIAL.

„La început nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine. Parca am răcit, dar parcă nu. Parcă mă dor mușchii de la sală, dar parcă e altfel de durere, dar simțeam fiecare mușchișor în corpul meu de parcă era ceva străin și mă deranja. Parcă mă durea capul, dar parcă nu. Am înțeles că ceva nu este bine atunci când m-am parfumat, dar eu nu aveam miros. Am început să miros acel căpăcel și acea sticluță, dar degeaba. Atunci am înțeles că e timpul ca fac testul” – spune ea.

Tatiana a mers următoarea zi să facă testul. „Am găsit câteva clinici care ne primesc cu brațele deschise pentru cele 700-800 lei în schimb. Ceva mi-a atras atenția: trebuie să îmi fac programare. Buuuun! Sun, nu răspunde nimeni. Nu am mai avut răbdare și am mers de dimineață la una din clinici. Am ales-o după distanță. Rândul nu era mare. În fața mea era doar o fată. Super, o să-mi vină repede rândul, mi-am zis, pentru că stările de rău se făceau tot mai simțite. De atâta oboseala mi se făcea greață și nu mai suportam să stau în picioare. Îmi era atât de cald că îmi părea că leșin. Timp de 2 ore am stat la acea ușă, dar pentru mine au fost ca 10. Asistenta medicală alegea pe cine să primească, iar eu doar trebuiă sa aștept. Pe scaun nu aveam voie să ma așez, așa a zis lucrătorul medical, pentru ca era în încăpere. Multe alte momente neplăcute și toate aveau o cauza: nu aveam programare! Am ieșit din acea clinică și m-am îndreptat spre casă pentru a-mi aștepta verdictul care a venit spre seară în aceeași zi. Răspunsul a venit: pozitiv” – mărturiseşte Tatiana.

De asemenea, mai spune că i-a fost frică pentru părinții săi, că a intrat în contact în acea mică perioadă în care se simţea rău. „Am ales să mă tratez acasă. După prima zi de tratament am început să mă simt mai ok, puteam dormi și mânca mai bine. Zilele treceau greu, iar de la dormitor până la bucătărie mă odihneam de 2 ori. Oboseala nu a amânat-o nimeni. Cel puțin până la a 10-a zi de la primul simptom” a spus ea. Interpreta a trecut cu brio peste virus şi se simte bine. “Acum, după ce am trecut prin acest virus, pot să spun că m-am simțit de parcă am fost pe “alta planeta”, și nu doresc nici la dușmanul meu prin ceea ce am trecut eu. Chiar dacă am avut doar forma ușoară. Dar prin ce trec persoanele cu complicații și cu alte probleme de sănătate? Nici nu vreau să mă gândesc. Cel mai interesant a fost atunci când eu “zăceam” în pat cu acest virus, transpirată și “terminată”, mai deschideam telefonul și citeam comentariile oamenilor: “nu cred”” – a conchis ea.

Cristina Tomac

Share