Informații fierbinți de pe plajele din Turcia! O interpretă din Moldova face precizări pentru „cei nehotărâți”!

Informații fierbinți de pe plajele din Turcia! O interpretă din Moldova face precizări pentru „cei nehotărâți”!

Interpreta Natalia Gordienko, cu respectarea normelor pentru prevenirea și răspândirea COVID-19, împreună cu familia, a zburat în Antalya, Turcia, unde se bucură de vacanță. Ea se află la un hotel de lux din stațiunea Kemer, situat pe malul Mării Mediterane, informează OFICIAL.

Artista a mărturisit că a primit numeroase întrebări referitor la vacanța lor, așa că a venit cu unele precizări pentru „cei nehotărâți”.

„Aeroporturile. Peste tot sunt respectate regulile de distanță socială și dezinfecție. Măștile nu se pot scoate nici într-un caz, e mai bine să aveți în rezervă. Febra au măsurat doar în Moldova. În avion nu oferă mâncare, doar apă. Am cumpărat asigurare obișnuită și, separate, de COVID.

Hotelul. Ne-a întâlnit managerul și ne-a ajutat cu cazarea. Camera era toată dezinfectată, aparatul de cafea – învelit în peliculă, pe masă – scris „dezinfectat”. Pe lângă produsele de igienă, sunt mănuși și măști. Personalul e obligat să muncească cu măști, turiștii pot să nu o poarte.

Plaja și piscinele activează. Totul e în regim normal, specific ofertei all inclusive. Fără probleme este acces la mâncare și băuturi. Șezlongurile sunt la distanță normală și sunt dezinfectate”, a povestit Natalia, pe rețelele de socializare.

Mai mult, ea a spus că toate restaurantele de pe teritoriul hotelului funcționează în regim normal. Fiecare restaurant are meniu ce poate fi deschis cu telefonul grație unui QR-code, pentru a evita contactul cu obiectele, dar și cozile la vitrine. Astfel, se comandă pe meniu. Iar gustările și fructele sunt, din start, distribuite în porții. Mesele sunt amplasate un pic mai departe decât anterior.

„Atmosfera e extraordinară. E foarte cald, apa e superbă. Nimic deosebit nu se întâmplă. În fiecare seară urmărim show-uri superbe și participăm activ. Activitățile pentru copii sunt la nivel. Cred că, nu va fi nici o senzație. Turcia știe cum să primească oaspeți și cum să se adapteze la noile condiții și o face la un nivel înalt. Veniți cu curaj! Dar țineți minte, totul depinde de noi! Urmând regulile de protecție, riscați mai puțin să vă infectați!” – a conchis ea.

Cristina Pendea

Share