În fragedă copilărie a aflat că e adoptată! Lia Taburcean, despre mama biologică: „Am o presimțire că știe cine-s eu”

În fragedă copilărie a aflat că e adoptată! Lia Taburcean, despre mama biologică: „Am o presimțire că știe cine-s eu”

Interpreta Lia Taburcean a fost înfiată la 6 luni şi iniţial avea un alt nume. Astfel, în cadrul emisiunii „Între Noi” de la Televiziunea Centrală, a oferit detalii despre aceasta, dar şi dacă îşi caută părinţii biologici, scrie Shok.md.

„Întotdeauna stau aşa, cu mine în discuţie – Oare mă ştie mama adevărată sau nu?! M-au înfiat de la 6 luni, de la la Centrul Mamei și Copilului, de acolo. Părinții mei își doreau foarte mult, dar nu au reușit, după mai multe încercări, și uite că am fost acea norocoasă. Aveam vreo 5 sau 6 ani pare-mi-se, când mi-au spus asta. A fost spontan, de fapt, toată treaba asta, pentru că eu iubeam să fac curățenie prin dulapuri și am dat de o hârtie pe care scria, nu înţelegeam ce e asta. S-au luat în mâini şi mi-au spus. Pentru mine nu a fost un șoc foarte mare, cumva a fost primitor asta de mică. Foarte bine că mi-au spus treaba asta, fiindcă eu mereu duceam concluzii din asta, ca să fie în plusul meu să înţeleg corect cum să procedez cu ei, erau multe situaţii…

(n.r. – despre părinții biologici) Normal că sentimentele vor fi foarte reci. Gestul lor nu a fost frumos, oricum. Așa cum ai crescut copilul, trebuie să duci până la capăt. Mă bucur că nu m-a părăsit pe stradă, adică am rămas acolo în pătuc la maternitate, cum m-a născut, a plecat. Deci, din start, eram Popa Lilia, ceva de genul. Ei au pus fals ca să mă poată ţine acolo, ca să facă ceva cu mine pe viitor, cum au reuşit şi au venit ai mei. Și deja mama privise un film înainte, era o domnişoară Leiah şi au zis mai bine Lia, au văzut într-un alt film rusesc chiar Lia, le-a plăcut şi mi-au pus”, a mărturisit Lia.

De asemenea, pentru sursa menţionată, Lia a spus dacă a încercat să-şi caute părinţii care i-au dat viață. „Stau câteodată și mă întreb, oare mă știe, oare mă cunoaşte, oare îşi dă seama? Dar eu am o presimţire că ea 100% ştie cine-s eu, doar că n-are curaj. Aș vrea într-o bună zi să aibă curajul, pentru că, de fapt, nu aș face-o cu rău, dar vreau cu mândrie să readuc tot ce fac eu acum, părinţii mei s-au străduit ca să iasă acest trofeu până la final, să vadă că e cu aur, luceşte”, a spus ea.

Mihaela Rotari

Share