Hagi s-a dus la cântăreaţa Irina Rimes să o felicite. Artista nu l-a recunoscut

Hagi s-a dus la cântăreaţa Irina Rimes să o felicite. Artista nu l-a recunoscut

De ziua lui Gheorghe Hagi, care a împlinit ieri 53 de ani, Irina Rimes a povestit prima întâlnire cu cel care a scris istorie în fotbalul românesc. Cunoscuta cântăreaţă nu l-a recunoscut pe fostul jucător de la Real Madrid şi Barcelona.

Luni, în cadrul unei emisiuni din România, în studiou au fost prezenţi Irina Rimes şi Liviu Teodorescu. Cei doi au discutat despre amintirile care îi leagă despre omul care anul trecut a luat titlul cu Viitorul, iar artista a uimit cu povestirea istorisită.

Acum ceva timp, Hagi a venit în vizită la studioul unde lucra cântăreaţa alături de mai mulţi elevi. A felicitat-o pe Rimes, care nu a realizat cine este bărbatul care îi apreciază munca.

„S-a îndreptat spre mine un domn, mi-a vorbit foarte frumos. M-a felicitat, eu am fost umilă, i-am mulţumit”, a povestestit Irina. Abia după ce cel mai mare jucător din istoria României s-a îndepărtat, un coleg a întrebat-o pe Irina cum a fost întâlnirea cu „Regele”. Până în acel moment cântăreaţa habar nu a avut cu cine s-a întâlnit.

sursa: digisport.ro

Share