Fericire și groază, în același timp! Natalia Gordienko, despre prima zi la școală: „Imediat după careu, am fost dusă la spital”

Fericire și groază, în același timp! Natalia Gordienko, despre prima zi la școală: „Imediat după careu, am fost dusă la spital”

Interpretei Natalia Gordienko mereu i-a plăcut la şcoală. Astfel, astăzi, de Ziua Cunoştinţelor, şi-a amintit de acele momente frumoase, dar şi mai puţin plăcute, transmite OFICIAL.  

„Am învățat bine, am luat lecții suplimentare, am făcut muzică și dans. Am o mulțime de amintiri mișto de școală, dar aceasta este prima zi pe care mi-o amintesc cu un zâmbet, un fior… și groază, în același timp” – a spus ea pe, reţelele de socializare.

De asemenea, Natalia şi-a amintit de această zi – mai puţin plăcută, de altfel a fost dusă la spital pentru a-i opera migdalele. „M-am trezit dimineaţa cu temperatură şi dureri de gât. N-am putut spune un cuvânt, dar cu o zi înainte febra era aproape de 40! Îmi amintesc de ceața asta din capul meu, dar eram totuși foarte fericită că sunt școlăriță! Totul a fost uimitor de frumos, dar abia m-am ținut pe picioare. Liceul meu numit după Petru Movilă era renumit pentru conducătorii săi. Imediat după careu, am fost dusă la spital și mi-am operat amigdalele. Nu voi uita niciodată șorțul meu alb însângerat. După câteva zile, am revenit la clasa mea 1G la prima profesoară Galina Ivanovna” – spune ea. ⠀

Cristina Tomac

Share