Emisiune on-line pentru iubitorii de călătorii: „Așa proiecte se fac cu echipe mari și bugete rotunjoare. Noi am avut numai entuziasm…”

Emisiune on-line pentru iubitorii de călătorii: „Așa proiecte se fac cu echipe mari și bugete rotunjoare. Noi am avut numai entuziasm…”

Un grup de entuziaști au lansat un proiect pentru iubitorii de călătorii. Este vorba despre o emisiune on-line, pe Youtube, ce va prezenta diverse destinații din lume, pentru ca viitorii turiști să le cunoască.

Primul episod a fost lansat la 4 octombrie curent, este moderat de Ion Orlov și povestește despre Istanbul, Turcia. „Ia poftiți la Casă Nouă!
Perdelile încă nu-s puse, frigiderul e gol iar lucrurile încă-s prin cutii dar am ajuns iaca… ACASĂ la CHECK IN SHOW pe youtube.
Așa proiecte se fac cu echipe mari și bugete rotunjoare. Noi am avut numai entuziasm… ?
Poate să vă placă, poate să nu vă placă, dar un LIKE și un SHARE merităm măcar pentru că ne-am aventurat… acolo unde alții cu bani și condiții nici nu au îndrăznit…
Așteptăm să ne scrieți ce anume v-a plăcut și ce nu. Lipsa criticii pe mine personal mă va speria… ?”, a menționat Dina Zaiaț, producătoarea emisiunii „CHECK IN SHOW”, pe Facebook, relatează shok.md.

În descrierea emisiunii, pe Facebook, este menționată misiunea: „Facem CHECK IN în toată lumea!… în locurile SUPER aglomerate cu turişti…. dar şi cele despre care nu vei afla NI-CIO-DA-TA din internet. Fă check in cu noi şi călătoreşte anul împrejur!”.

Mihaela Rotari 

Share