Cunoscutul artist din România, Smiley, vine la Chișinău, de Ziua Îndrăgostiților

Cunoscutul artist din România, Smiley, vine la Chișinău, de Ziua Îndrăgostiților, scrie www.shok.md, informează Oficial.

„Chisinau, ne asteapta doua zile impreuna. Pe 13 si pe 14 februarie ne auzim la Palatul National!”, a scris Smiley pe Facebook.

Potrivit site-ului oficial al interpretului, Smiley va canta in premiera piesele de pe cel mai recent album al sau, Confesiune, in Republica Moldova, cu sala plina. Artistul va concerta de Ziua Indragostitilor, in doua zile consecutive la Chisinau, unde 3400 de fani si-au anuntat prezenta. Biletele sunt deja epuizate.

Unul dintre invitatii lui Smiley la concertele sustinute la Chisinau este chiar Ana Munteanu, concurenta din echipa sa de la Vocea Romaniei si castigatoarea din 2017 a show-ului, si ea nascuta in Republica Moldova.

Fanii vor putea asculta piesele care au facut inconjurul radiourilor din Romania, precum De unde vii la ora asta?, ajunsa deja la peste 50 milioane de vizualizari pe YouTube, Ce ma fac cu tine de azi? (feat. Guess Who), aflata in top 10 radio si TV timp de17 saptamani sau Vals, care in doua luni a strans peste 20 de milioane de viziualizari pe YouTube.

Smiley aduce cu el si cadouri de Valentine’s Day din magazinul oficial cu obiecte personalizate ale artistilor de la HaHaHa Production,www.hastore.ro.

Concertele sustinute de Smiley in Republica Moldova vor avea loc pe 13 si 14 februarie, la Palatul National din Chisinau, incepand cu ora 19:00.

Doina Secrieru

Share