Au marcat o generație cu rolurile din „Home Alone”. Cum arată și ce fac acum hoții Marv și Harry

Au marcat o generație cu rolurile din „Home Alone”. Cum arată și ce fac acum hoții Marv și Harry

„Home Alone” a ajuns filmul preferat de Crăciun. De ani buni el este difuzat la televizor în perioada sărbătorilor de iarnă, iar telespectatorii îl urmăresc de fiecare dată cu aceeași plăcere.

Chiar dacă este una din cele mai îndrăgite pelicule, încă mai sunt informații inedite pe care publicul nu le știe despre „Singur Acasa”. Îi mai știți pe hoții Marv și Harry? Iată câteva informații inedite despre ei.

Celebra scenă cu tarantulă este 100% reală și nu a fost folosită recuzita pentru ea. Daniel Stern, actorul care a jucat rolul lui Marv, a acceptat să i se pună vietatea pe față o singura dată. El a mimat țipetele, care au fost adăugate apoi, în post-producție, întrucat nu a dorit să sperie tarantula și să îi declanșeze acesteia un posibil comportament agresiv.

Cât despre secvența în care Harry, celălalt hoț, îl mușca pe Kevin, Joe Pesci chiar l-a mușcat pe Macaulay Culkin, lăsându-i acestuia o cicatrice pe deget pe care o are chiar și acum.

Te-ai întrebat vreodată ce s-a întâmplat cu cei doi actori care au marcat o generație și cum arată ei acum? Ei bine, Joe Pesci, interpretul lui Harry, are 75 de ani și a renunțat la actorie în anul 1994. Deși a marcat diferite apariții în emisiuni celebre de comedie și proiecte cinemtografice de succes precum „My cousin Vinny”, Joe și-a pus pasiunea pentru golf pe primul loc și a început să participe la competiții all-star.

aD04ZTAwODhiYTcxNWYwMmY5MDc4YTFhYzJiNGE1ZTJmZg==.thumb

Cât despre Daniel Stern, interpretul lui Marv, are 61 de ani și o carieră de succes în Cetatea Filmului. Actorul a jucat în „City Slickers” și a apărut chiar în seriale precum „House of Lies” și „Getting On”, proiecte populare și cu audiențe mari în SUA.

YXNoPTdlY2MyNzkyZmYyYWVmMDYwMmIxMzUyMjUyMmQyYjc4.thumb

sursa: filmnow.ro

Share