Zinaida Greceanîi: „Unica soluție la această oră este retragerea asumării de responsabilitate a Guvernului”

Zinaida Greceanîi: „Unica soluție la această oră este retragerea asumării de responsabilitate a Guvernului”

„Reforma justiției este în continuare susținută în Parlament, dar este important să fie făcută în interesul societății și să fie durabilă, dar nu în interesul unui partid sau a unei persoane”, a declarat Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la întrevederea cu Claus Neukirch, șeful misiunii OSCE în Republica Moldova, informează OFICIAL.

Potrivit unui comunicat de presă, Președintele Parlamentului a reiterat deschiderea pentru conlucrare și păstrarea majorității parlamentare actuale.

„Totodată, ea a subliniat că unica soluție la această oră este retragerea asumării de responsabilitate a Guvernului. Zinaida Greceanîi a reamintit că așteptările oamenilor sunt mari și încrederea cu care a fost investită majoritatea parlamentară este mare, iar într-o asemenea situație nu rămâne loc de ambiții personale. Părțile au discutat despre necesitatea promovării legilor care vizează UTA Găgăuzia în Parlament, precum și despre mersul procesului de negocieri și mecanisme de implicare a Legislativului în acest proces”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Share