Vrea să fie ministru în continuare: Vede toată lumea că sunt rezultate!

Vrea să fie ministru în continuare: Vede toată lumea că sunt rezultate!

Ministrul Tineretului și Sportului (MTS), Octavian Bodișteanu, care în ultimii ani a fost la Partidul Liberal, ulterior la Partidul Liberal Reformator, iar acum la Partidul Democrat, și-ar dori să continue activitatea în funcția de ministru, scrie ziarulnational.md.

„Nu știu dacă rămân sau nu, pentru că lucrul acesta se decide sus. Eu aș dori, totuși, să continui în această
funcție, deoarece vede toată lumea că sunt rezultate. De fapt, rezultatele vorbesc de la sine. Noi nu doar vorbim ca unii, dar și mai facem lucruri bune pentru sportul moldovenesc”, a menționat Bodișteanu în cadrul emisiunii „Săptămâna sportivă” de la „Moldova 1”.

Chiar dacă pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerile din 30 noiembrie a aderat la PD, actualul ministru nu e sigur că va rămâne în funcție. Asta pentru că MTS, potrivit unor surse, va reveni PL, formațiune din care Bodișteanu a plecat acum mai bine de un an cu mare scandal.

Bodișteanu a fost viceministru Tineretului și Sportului din 2011 până în 2013. La 30 mai 2013, a fost ales în calitate de ministru și a fost propus de Partidul Liberal Reformator.

Doina Secrieru

Share