Vlad Plahotniuc se întoarce

Vlad Plahotniuc se întoarce

Vladimir Plahotniuc a anunțat astă-noapte că revine în Partidul Democrat și se va implica direct în formarea majorității parlamentare.

“Începând de astăzi, revin în partid și voi participa în mod direct la formarea majorității parlamentare care să asigure o guvernare stabilă și care sper să reușească să cumuleze inclusiv voturile necesare pentru alegerea președintelui țării în luna martie, anul viitor. Scopul meu și al PDM este să participăm la crearea unei majorități care să asigure un suport politic consistent pentru ceea ce are nevoie Republica Moldova acum: o terapie de șoc, care să o scoată din criza în care se află, atât economic și social, cât și politic”, a scris democratul.

Plahotniuc a ami spus că, dacă nu se formează acum această majoritate politică stabilă, atunci ne rămâne doar soluția anticipatelor. “Improvizațiile pe termen scurt nu mai pot fi acceptate în situația în care se află Republica Moldova. Anticipatele ne vor aduce însă tot la masa negocierilor, poate însă într-un format diferit și cu țara mai adânc afundată în criză”, a scris el.

Doina Secrieru

Share