Vlad Plahotniuc despre cum să devii bogat

Vlad Plahotniuc despre cum să devii bogat

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc a vorbit la circa 300 de tineri antreprenori democrați, despre experiența sa din business.

„Rețeta succesului”, în opinia sa, constă în câteva elemente simple: o pregătire bună și multă muncă. “Eu nu regret că nu m-am născut într-o familie privilegiată. M-am născut sărac și ambițios. Primii bani i-am făcut în câmp și din ei mi-am luat motocicletă jawa. Nu râdeți, eram în clasa a zecea. Privilegiat mă simt pentru cunoștințele acumulate în anii de școală”, a mai spus Plahotniuc.

Totodată, el a spus că se mândrește că e înconjurat de oameni deștepți.“ Ei mă ajută și noi, împreună, reușim să avem succes în tot ceea ce facem. Nu știu la alții cum e, dar la noi se primește tot timpul”, a spus prim-vicepreședintele PDM.

Plahotniuc le-a dat tinerilor antreprenori câteva sfaturi pe care el însuși le-a învățat din experiența de până acum.

Prim-vicepreședintele PDM a vorbit despre ingredientul principal al reușitei: munca în echipă. “Și în business, la fel ca și în politică, nu vei face nimic fără echipă. Despre PDM este așa o legendă care spune că suntem o echipă puternică. Este adevărată! Nici în familie, nicăieri, nu reușești să faci nimic dacă nu ești într-o echipă”, a completat Plahotniuc.

Doina Secrieru

Share