Vlad Filat, în satul de baștină: „Sunt fericit să mă aflu alături de consăteni”

Vlad Filat, în satul de baștină: „Sunt fericit să mă aflu alături de consăteni”

La 31 mai, satul Lăpușna din raionul Hâncești a marcat sărbătoarea satului. La festivitățile organizate de autoritățile locale cu această ocazie, a fost prezent şi președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

„Sunt fericit să mă aflu alături de consăteni în această zi de Duminica Mare. Mă bucur să văd că satul Lăpușna a devenit mai frumos, mai amenajat, graţie investiţiilor şi proiectelor realizate întru binele oamenilor. Eu o să fiu în continuare alături de dumneavoastră, stimați consăteni, și vă promit că voi susține toate demersurile de modernizare a localității. Eu sunt optimist, privesc cu încredere în viitor și sunt sigur că, prin credință, muncă şi unitate, vom reuși să realizăm tot ce ne-am propus”, a spus Vlad Filat.

Patru familii din Lăpuşna, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au primit felicitări şi urări de sănătate din partea președintelui PLDM.

Primarul de Lăpușna, Gheorghe Chirica, a menționat ca sărbătoarea satului a fost instituita în urmă cu 7 ani, printr-o decizie a consiliului local şi cu susţinerea consătenilor.

La sărbătoare a fost prezent şi deputatul PLDM, Grigore Cobzac, care a exercitat în ultimii ani funcția de președinte al raionului Hâncești. Cobzac a dat asigurări că va munci în continuare pentru ca toate satele din raion să se modernizeze, iar oamenii de la ţară să se bucure de condiţii decente de trai.

Cu un mesaj de felicitare pentru lăpuşneni a venit și actualul președinte al raionului Hâncești, Anatolie Loghin. Atmosfera în centrul satului a fost încinsă de Vali Boghean, dar și de colectivele de dansatori din Lăpușna.

lapusna31mai15a1 lapusna31mai15a3 lapusna31mai15a4

 

 

 

 

 

 

Mihaela Rotari

Share