Vlad Filat: Eu am un sentiment de satisfacţie, atunci când…

Vlad Filat: Eu am un sentiment de satisfacţie, atunci când…

Antrenaţi-vă, obţineţi performanţe şi duceţi faima Republicii Moldova în întreaga lume. Îndemnul a venit din partea preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, care a fost prezent la inaugurarea Sălii sportive specializate în box şi K-1 din oraşul Hânceşti. Construcţia sălii sportive de box nr.1 a demarat în octombrie 2014, iar pentru efectuarea lucrărilor, Consiliul Raional Hânceşti a alocat 3 mln 350 mii lei.

În luarea de cuvânt, liderul PLDM, a spus că are un sentiment de mândrie pentru că, de ieri, toţi tinerii care practică boxul şi K-1 se vor antrena în o sală modernă, dotată cu echipament sportiv de calitate.

„Mă bucur că acest proiect foarte aşteptat de tineri a fost realizat cu succes. Acum visul boxerilor din Hânceşti s-a împlinit. Îndemn toţi tinerii să practice sportul şi să obţină rezultate. Eu am un sentiment de satisfacţie, atunci când în cadrul competiţiilor de nivel naţional, dar şi mondial, se arborează drapelul Moldovei şi se intonează Imnul de stat”, a menţionat Vlad Filat.

Deputatul PLDM, Grigore Cobzac, care a exercitat în ultimii ani funcţia de preşedinte al raionului Hânceşti, a spus că încercă un sentiment de împlinire pentru că, începând de azi, tinerii vor avea o sală special amenajată, unde se vor putea antrena. Grigore Cobzac a specificat că la moment este în derulare şi proiectul care vizează construcţia Sălii Polivalente din Hânceşti.

Directorul Sălii de box, Igor Untilă, a exprimat cuvinte de gratitudine tuturor celor implicaţi activ în deschiderea Sălii de box şi a punctat că această inaugurare este aşteptată din anul 1986.

În semn de mulţumire pentru rezultatele remarcabile, aportul în promovarea sportului, precum şi a imaginii raionului Hânceşti şi a Republicii Moldova, reprezentantul guvernului în teritoriu, i-a înmânat lui Igor Untilă, o Diplomă de gradul doi, semnată de către premierul Chiril Gaburici.

După inaugurare, boxerii şi luptătorii de K-1 şi-au încercat forţele în ring, iar câştigătorii au fost premiaţi cu diplome şi cupe.

Menţionăm că suprafaţa clădirii este de peste 200 m² şi are o sală de antrenamente cu ring de box şi inventar sportiv de calitate, 3 săli de odihnă pentru sportivi, cabinet medical, vestiare şi blocuri sanitare. În curtea Sălii sportive este amplasat un ring de box pentru antrenamentele de vară, precum şi amenajată o pistă de alergare din cauciuc şi tribune cu o capacitate de cca 200 persoane.

La inaugurarea sălii au asistat şi deputaţii liberal-democraţi, Chiril Lucinschi şi Mihaela Spătaru.

pldm7iun15a3 pldm7iun15a6 pldm7iun15a8 pldm7iun15a10 pldm7iun15a11

Mihaela Rotari

Share