Vlad Filat: De azi, din nou, pot forma doar un singur număr de telefon

Vlad Filat: De azi, din nou, pot forma doar un singur număr de telefon

Deputatul Vlad Filat, lider al PLDM, a lansat o nouă declarație pe o rețea de socializare.

Iată mesajul publicat:

”Nimic nou sub soare, după ce avocaţii mei au emis un comunicat în care cer să-mi fie respectate drepturile. Mă refer la îngrădirea accesului la serviciile notarului, deşi Judecătoria Buiucani a dispus prin încheiere acest lucru.

Vreau să le mulţumesc avocaţilor mei pentru rezistenţă şi munca pe care o depun în acest dosar politic. Trebuie să recunosc că este o sarcină infernală pentru ei. Să nu fie acceptată nicio cerere, să nu fie auzite, în anumite situaţii, strigătele din suflet care cheamă la raţiune şi legalitate. Să fii ameninţat direct şi indirect. Să nu primeşti răspunsuri la interpelări şi cereri. Să nu-ţi fie acceptaţi martorii, iar cei care au fost acceptaţi – să fie intimidaţi şi să nu răspundă avocaţilor, nemaivorbind de venirea în judecată…

Avocaţilor Igor Popa, Cristina Bancu şi întregii echipe le mulţumesc din suflet pentru rezistenţă şi caracter, care lipseşte, practic, cu desăvârşire în societatea noastră.

Revenind la cum înţeleg ei să răspundă la o cerinţă legală: mi-a fost redus timpul de plimbare; alaltăieri şi ieri – percheziţii, aşa ca profilaxie. De azi, din nou, pot forma doar un singur număr de telefon. Va trebui iarăşi să aleg: vorbesc cu soţia şi fetiţa mea de 2 anişori sau cu părinţii mei, care au o vârstă şi, din păcate, nu se simt foarte bine, ori cu copiii care nu sunt în ţară. Mă aştept ca şi coletul pe care îl primesc săptămânal, conform legii, să ajungă mult mai greu. Cred că mai urmează şi alte surprize.

Tăcere totală, asta vor ei”.

Doina Secrieru

Share