Vlad Filat către femei: Vă admir curajul!

Vlad Filat către femei: Vă admir curajul!

Partidul Liberal Democrat din Moldova a organizat un concert dedicat doamnelor liberal-democrate cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii.

La festivitatea desfășurată în Teatrul de Revistă „Ginta Latină” au venit din toată ţara 450 de membre şi simpatizante PLDM.

Prezent la eveniment, liderul PLDM, Vlad Filat, le-a urat doamnelor multă sănătate, fericire, bunăstare şi realizări frumoase.

„Îmi exprim gratitudinea pentru profesionalismul cu care vă exercitaţi atribuţiile de serviciu, pentru demnitatea, devotamentul şi implicarea de care daţi dovadă în fiecare zi. Vă admir curajul şi vă îndemn, prin implicare, să contribuim la europenizarea Republicii Moldova. Cred puternic că împreună vom reuşi”, a spus Vlad Filat.

Cu un mesaj şi sincere urări de bine în adresa femeilor a venit şi preşedinta Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Palihovici, dorindu-le să fie fericite și împlinite. „Noi, femeile, avem sarcina să creștem cetățeni activi”, a punctat vicepreședinta PLDM.

Doamnele liberal-democrate au rămas încântate de concertul susţinut de artiştii autohtoni, iar la final au primit flori din partea PLDM.

pldm7mar15a3pldm7mar15a5pldm7mar15a6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share