Vlad Filat: Când miza e atât de mare pentru viitorul țării, evident că…

Vlad Filat: Când miza e atât de mare pentru viitorul țării, evident că…

Când miza e atât de mare pentru viitorul țării (aici mă refer la vectorul european), evident că se face tot posibilul pentru a slăbi poziţiile taberei pro-UE”. Declarația a fost făcută de liderul PLDM, Vlad Filat, în cadrul unui interviu pentru www.tribuna.md.

“În context, aș vrea să vă amintesc că o situaţie similară am avut și în ajunul ratificării Acordului de Asociere cu UE și despre aceasta s-a scris în presă, au intervenit și instituţiile abilitate ale statului, şi liderii politici au dat aprecierile de rigoare. Să nu credeţi că acum miza e mai mică decât atunci”, a mai spus liberal-democratul.

Vlad Filat a menționat că, tare și-ar dori ca “toți deputaţii din alianţa de guvernare să înţeleagă importanța istorică a momentului pe care-l traversăm, să înțeleagă că au fost votați de cetăţeni ce-și doresc un viitor european și că nu au nici un drept să-și bată joc de votul cetățenilor, folosind mandatul de deputat după cum le dictează interesele de moment”. „Apropo, mie sincer îmi pare rău de acei politicieni care, căutând interese de moment, uită că se fac de rușine nu doar pentru tot restul vieţii, ci riscă să rămână în istorie cu ruşinoasa imagine de trădători ai intereselor țării în cele mai cruciale momente. Până la urmă, istoria este cea care ne judecă pe toți”, a adăugat liderul PLDM.

Mihaela Rotari  

Share