Vlad Filat: „Am susţinut o lecţie a maturizării, PLDM rămîne a fi cel mai puternic partid pro-european”

Vlad Filat: „Am susţinut o lecţie a maturizării, PLDM rămîne a fi cel mai puternic partid pro-european”

Ieri, 3 decembrie, s-a desfăşurat şedinţa Consiliului Politic Național al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

În cadrul şedinţei au fost analizate rezultatele alegerilor din 30 noiembrie înregistrate de formațiune, modul în care au activat staff-urile electorale locale și conlucrarea lor cu staff-ul central, precum şi paşii de viitor ai partidului.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a menţionat că rezultatele obţinute sunt onorabile, având în vedere presiunile fără de precedent la care a fost supus partidul.

„Am susţinut o lecţie a maturităţii. Rezultatul este unul care permite R. Moldova să îşi continue parcursul european. PLDM rămâne a fi cel mai puternic și autentic partid pro-european şi va sta la temelia constituirii unei guvernări pro-europene”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a mulțumit managerilor de campanie, colegilor de partid pentru activitate, pentru implicare, menționând că rezultatele înregistrate sunt rodul unei munci insistente, unei comunicări eficiente cu oamenii. Sigur, scorul putea fi mai bun, dar trebuie să luăm în calcul și aspectul geopolitic al campaniei, miza cea mare a oponenților fiind deturnarea cursului pro-european al R. Moldova. Vlad Filat a subliniat că este încrezător că, în cel mai scurt timp, va fi constituită o majoritate parlamentară pro-europeană care va oferi țării un guvern capabil să continue reformele și să asigure parcursul european al R. Moldova.

La şedinţa CPN al PLDM au mai luat cuvântul prim-vicepreşedintele PLDM, Iurie Leancă, secretarul general, Victor Roşca, candidaţii la funcţia de deputat, Maria Ciobanu, Tudor Deliu, Grigore Cobzac, Iurie Ţap, Ştefan Creangă.

Mihaela Rotari

Share