Vlad Bilețchi: Am mers din casă în casă pentru a convinge oamenii că unioniștii trebuie să fie reprezentați în Parlament

Vlad Bilețchi: Am mers din casă în casă pentru a convinge oamenii că unioniștii trebuie să fie reprezentați în Parlament

Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, a depus, astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripție, semnăturile pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pe circumscripția nr. 26 (Chișinău, Centru, Buiucani), transmite OFICIAL.

Potrivit lui Bilețchi, membrii grupului de inițiativă au colectat numărul maxim de semnături. Astfel, toate cele 34 de liste au fost completate, iar unioniștii au reușit să adune 1 020 de semnături.

„Am demonstrat că unioniștii trebuie să ajungă în Parlament. Oamenii au fost foarte receptivi și am reușit să strângem numărul necesar de semnături într-un  timp foarte scurt. Mai mult, suntem singurii dintre doritorii de a candida pe circumscripția nr. 26 cu atât de multe semnături adunate. Spre deosebire de alții, noi nu am folosit resurse administrative, dar am mers din casă în casă pentru a convinge oamenii că unioniștii trebuie să fie reprezentați în Parlament”, a spus Vlad Bilețchi potrivit unui comunicat de presă.

Doina Secrieru

Share