Vlad Bătrîncea: Procesul de selectare a candidaților va dura până la începutul campaniei electorale

Vlad Bătrîncea: Procesul de selectare a candidaților va dura până la începutul campaniei electorale

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a desfășurat primaries, pentru a identifica candidații care vor fi propuși la funcția de deputat, în majoritatea circumscripțiilor electorale din Republica Moldova, informează Oficial.

În cadrul unui briefing de presă, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că, în cadrul acestor primaries au avut consultări cu membrii de partid, simpatizanții, în vederea selectării candidaților care se bucură de cea mai mare încredere în circumscripția respectivă.

„Dintre 46 de candidați în circumscripții, am selectat 38. Sunt oameni onești care se bucură de încrederea cetățenilor.  Ne adresăm tuturor susținătorilor. Acest proces va dura până la începutul campaniei electorale, când Consiliul Republican, legal, va înainta candidații deja în perioada electorală nemijlocit. Până la finele lunii decembrie, mai așteptăm propuneri din teritoriu, chiar și unele decizii privind înaintările, noi suntem gata să le reexaminăm, să venim și cu alte candidaturi, dacă lucrul acesta va fi solicitat de către cetățeni. Noi rămânem a fi deschiși, am început lucrul activ în teritoriu, ați văzut mitinguri de protest, de consolidare a susținătorilor. PSRM este mobilizat, activ, susținătorii și echipele sunt gata de această luptă care ne așteaptă în campania electorală”, a punctat Batrîncea.

Doina Secrieru

Share