Vitalia Pavlicenco, în ajun de alegeri: Solicităm votul pentru o fracțiune unionistă în Parlament

Vitalia Pavlicenco, în ajun de alegeri: Solicităm votul pentru o fracțiune unionistă în Parlament

Președinta Partidului Național Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, a venit, într-o postare pe blogul său, cu un mesaj în numele național-liberalilor, înainte de alegeri, informează OFICIAL.

Vitalia Pavlicenco a menționat că PNL vine în fața cetățenilor a treia oară după anii 2010 și 2014.

„În acest an, 2019, PNL – un partid emblematic și de sacrificiu, prin adevărul curajos pe care îl spune și lupta sinceră pentru Unire, – vă solicită votul pentru o Fracțiune unionistă în Parlament. Pentru Unire trebuie să pledăm neabătut, împreună, – clasa politică de pe malul drept și clasa politică românească de pe malul stâng ale Prutului.  În cei 27 de ani, mulți ați tot votat cu speranță un mesaj proeuropean, dar cu mai puțină încredere mesajul unionist al PNL. V-ați gândit că Unirea e departe, iar Uniunea Europeană e mai aproape. Însă, după aproape trei decenii de zisă Independență, suntem în continuare sub ocupație și cu trupe rusești pe teritoriul național. Așteptările proeuropene au fost înșelate și după 2009, iar în următorii 20 de ani UE nu preconizează o extindere spre Est. Devine, astfel, clar că doar Reunirea cu România ne poate aduce într-un spațiu de normalitate”, se spune în mesaj.

Vitalia Pavlicenco menționează că sunt mai dezamăgiți decât oricând. „Da, fiecare are dreptul la dezamăgire, dar e păcat să ne consumăm viața doar cu greșeli. Viitorul nostru este România, Statul Unitar Român, membru al NATO și UE! România este Țara și Patria noastră, în a cărei componență am avut o altă viață! Adevărul și unica soluție sunt doar Reunirea cu România! Să dăm dovadă de demnitate – să nu votăm pentru pomeni, să nu ne încredem în promisiunile iluzorii ale hoților de miliarde. E timpul să nu mai greșim. Să nu ne irosim votul nici cu Stânga antinațională, nici cu Dreapta neunionistă, ci să votăm PNL. Partid cu oameni curați, neșantajabili, principiali și consecvenți, care nu au furat, nu se tem de Legea Lustrației și au organizat cele mai ample și frumoase manifestări unioniste în anii 2008-2018.  Lista PNL include 40 de oameni cinstiți, principiali și consecvenți. Avem trei candidați minunați în circumscripții – Galina Andrieș nr.13-Rezina-Șoldănești, Ion Calmîc, Secretarul General al PNL, nr.35 Căușeni, Gheorghe Furdui – în Circumscripția La Vest de R.Moldova – nr.50”, se mai spune în mesajul Vitaliei Pavlicenco.

Notă: Mesajul integral îl puteți citi AICI.

Doina Secrieru

Share