Violeta Ivanov despre incendiul la Filarmonica de Stat: Este o tragedie națională

Violeta Ivanov despre incendiul la Filarmonica de Stat: Este o tragedie națională

Deputata Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov, candidata desemnată a formațiunii la funcția de președinte al țării, și-a exprimat regretul în legătură cu incendiul puternic care a distrus Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău. Ea a calificat acest eveniment drept tragedie națională.

„Este o tragedie națională! A ars un simbol al culturii noastre, a ars unul din leagănele culturii moldovenești”, a scris Ivanov, pe Facebook.

„Am vizitat această instituție de numeroase ori, m-am numărat printre spectatorii fideli ai evenimentelor culturale găzduite de această instituție. De fiecare dată îmi făcea plăcere să vin în această instituție. Îmi pare nespus de rău că acest nefast incendiu a văduvit Chișinăul, pentru o perioadă, de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, a adăugat Ivanov.

La 24 septembrie un puternic incendiu a mistuit clădirea Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Flăcările au afectat 3500 de metri pătrați din edificiu. Zece echipaje de pompieri au luptat cu flăcările timp de peste șapte ore.

Doina Secrieru

Share