(VIDEO) Veronica Dragalin: Abia am început faza mai deschisă a acțiunii noastre

(VIDEO) Veronica Dragalin: Abia am început faza mai deschisă a acțiunii noastre

Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție (PA), ieri-seara, într-o intervenție online, a venit cu o serie de precizări cu privire la ridicarea imunității parlamentare și alte acțiuni în investigații privind finanțarea ilegală a partidelor politice. Ea a vorbit despre acuzațiile aduse deputaților Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, informează OFICIAL.

„Abia am început faza mai deschisă a acțiunii noastre, dar în următoarele săptămâni preconizăm mai multe acțiuni mai vizibile”, a declarat ea.

Amintim că, ieri, Serviciul de Informații și Securitate în comun cu Procuratura Anticorupție și Centrul Național Anticorupție au descins cu peste 20 de percheziții în mai multe locații din Chișinău, Bălți, Sîngerei și Edineț, cât și în 9 automobile. În cadrul acțiunilor de urmărire penală, au fost depistate şi ridicate documente şi bunuri care prezintă interes pentru cauza penală: telefoane mobile, calculatoare, înscrisuri de ciornă și alte documente. La fel, au fost ridicate mijloace bănești în sumă de 189 200 de lei, 25 415 de euro, 2 430 de dolari, 4500 de franci elvețieni.

Deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au fost reținuți pentru 72 de ore.

Share