(VIDEO) Protest la Parlament! Socialiștii: Vor să ne reducă la tăcere

(VIDEO) Protest la Parlament! Socialiștii: Vor să ne reducă la tăcere

Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) s-au adunat în fața Parlamentului și protestează împotriva ilegalităților guvernării Partidului Acțiune și Solidaritate, informează OFICIAL.

„Această guvernare se face că plouă și vorbește despre adevărații hoți, bandiți și corupți. Și nu face nimic pentru justiției corectă. Niciun dosar n-a fost dus până la capăt, dar astăzi fac show-ul acesta de prost gust – cu mascați și percheziții. Ce caută ei la Igor Dodon”, a declarat Vlad Bătrîncea, secretarul executiv al PSRM.

Socialistul a mai spus: „Înțelegem că, acest pretins cadou pentru Maia Sandu nu va da rezultate.”

Totodată, el a remarcat că situația a devenit mai proastă în țară, iar guvernarea nu acceptă nicio inițiativă din partea opoziției.

„Oamenii sunt ignorați și dorințele lor – la fel.

Ei vor să ne reducă la tăcere, dar noi nu cedăm!”, a subliniat politicianul.

Vlad Bătrîncea a anunțat că de astăzi încep proteste pentru ca să existe democrație în Republica Moldova, iar cetățenii să fie auziți.

Manifestanții au venit cu pancarte pe care sunt scrise mai multe lozinci: „Nu răfuielilor politice!”, „Nu capturării statului!”, „Vrem justiție corectă!”, „Jos mâinile de pe opoziție!”.

Amintim că, în această dimineață procurorii au descins în casa președintelui de onoare al PSRM, Igor Dodon. Conducerea formațiunii, în cadrul unui briefing de presă, au calificat această acțiune drept o răzbunare politică și un show de prost gust.

Share