(VIDEO) Mitinguri în susținerea candidatului Igor Dodon, în capitală și-n centrele raionale

(VIDEO) Mitinguri în susținerea candidatului Igor Dodon, în capitală și-n centrele raionale

Un miting în susținerea candidatului independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, are loc astăzi în centrul Chișinăului, informează OFICIAL.

„Astăzi suntem uniți, suntem prezenți și strigăm „Moldova!”. Chiar în aceste momente în toate centrele raionale, colegii, prietenii noștri au ieșit în stradă pentru a-l susține pe Igor Dodon. Victoria lui Igor Dodon va fi victoria cetățenilor”, a declarat Vlad Bătrîncea, șeful staff-ului electoral al candidatului.

El a spus că avem viziuni diferite, preferințe diferite, dar „împreună suntem poporul Republicii Moldova”. „Vrem să construim o altă țară, o țară în care toți să fim respectați. Nu vom permite cuiva să ne dezbine! Noi împreună suntem Moldova! Și ne dorim un președinte responsabil, cu echipă în spate”, a subliniat Bătrîncea.

Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău, a declarat: „Eu știu cum e să iei un dezastru și să începi să construiești. Este timpul să începem să construim împreună”. „Este foarte important când Președintele, Parlamentul și Guvernul acționează în unison și construiesc împreună, au grijă de fiecare om din această țară – de tineri, de pensionari, de copii, de toată Moldova. Noi suntem pentru Igor Dodon”, a menționat primarul.

Igor Dodon, candidat la un nou mandat de Președinte, a spus că în această campanie el și apropiații au fost supuși atacurilor din partea tuturor.

„Noi am făcut o campanie electorală, curată, onestă. Eu am fost în toate raioanele, am fost alături de cetățeni. Toți au bătut în această campanie în Dodon, pentru că ei nu au programe și valori, și nu știu ce să facă. Echipa noastră – cei din Guvern, cei de la Primăria Chișinău, cei de la nord până la sud… am ținut piept marilor provocări din acest an – an de criză pandemică, economică… noi am oferit salarii și pensii”, a declarat candidatul.

Totodată, el s-a arătat sigur de victorie. „Sunt sigur că victoria va fi a noastră, dar pentru aceasta noi toți trebuie să ne unim forțele și să ieșim la 15 noiembrie. Și suntem obligați pentru copiii și strămoșii noștri să ne apărăm victoria. Pe 15 trebuie să mergem la vot, iar pe 16, dacă va fi nevoie, să ieșim în stradă”, a spus politicianul.

Participanții prezenți scandează „Dodon – președintele nostru!”, „Victorie!”, „Moldova!”

Cristina Gurez

Share