(VIDEO) Lidia Sanduleac – PLDM: Un primar trebuie să fie Constructor. Constructor de idei și planuri și de echipe unite de dorința de a realiza planurile comune

(VIDEO) Lidia Sanduleac – PLDM: Un primar trebuie să fie Constructor. Constructor de idei și planuri și de echipe unite de dorința de a realiza planurile comune

Lidia Sanduleac, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la funcția de primar de Ungheni, afirmă că „un primar trebuie să reușească să convingă oamenii să muncească împreună pentru rezolvarea problemelor localității”, informează OFICIAL.

În opinia sa, un primar trebuie să știe să prioritizeze. Orice localitate are sute de probleme și nicio primărie nu are suficiente resurse pentru a rezolva toate problemele. Eficient e primarul, care reușește să concentreze toate resursele localității pe priorități și determină progrese reale pe fiecare prioritate.

„Un primar trebuie să fie Constructor. Constructor de idei și planuri, și de echipe unite de dorința de a realiza planurile comune.

Primarul trebuie să fie Constructor de atmosferă socială, în care oamenii se simt bine și vor să trăiască.

Un primar trebuie să fie un sursă de soluții, nu o încă o sursă de probleme.

Cunoaștem și înțelegem problemele, avem cunoștințe și energie și, cel e mai

important, avem dorinţa de a schimba mersul lucrurilor în casa noastră – municipiul Ungheni.

Pentru a putea schimba în bine viaţa locuitorilor din municipiul Ungheni, avem nevoie de susținerea dvs. pe data de 5 noiembrie 2023! E timpul să construim viitorul oraşului nostru drag aşa încât fiecare locuitor să simtă că trăieşte în confort, siguranţă şi bunăstare şi nimeni să nu mai vrea să plece de aici.

Pe 5 noiembrie vă învurajăm să votați Lidia Sanduleac și echipa PLDM!” – a declarat Lidia Sanduleac, în cadrul lansării sale în campanie, care a avut loc sâmbătă.

Share