(VIDEO) Ion Sula: PAS și Maia Sandu nu realizează lucrurile care se întâmplă de fapt în Republica Moldova

(VIDEO) Ion Sula: PAS și Maia Sandu nu realizează lucrurile care se întâmplă de fapt în Republica Moldova

Ion Sula, președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), afirmă că partidul de guvernare și Maia Sandu nu realizează lucrurile care se întâmplă în Republica Moldova și își vor da seama de acestea abia după 21 octombrie, informează OFICIAL.

Potrivit politicianului, inacțiunile actualei guvernări creează un teren propice pentru propaganda forțelor pro-Kremlin.

„Astăzi, avem o susținere fără precedent din partea partenerilor externi, dar fără a rezolva problemele din interiorul țării nu ne putem mișca înainte. Economia este la pământ, instituțiile statului sunt tot mai slabe, fiind conduse de persoane incompetente, serviciile livrate cetățenilor lasă mult de dorit, vorbim aici despre medicină, educație, securitatea cetățenilor. Toate acestea discreditează procesul de integrare europeană.

PAS și Maia Sandu nu realizează lucrurile care se întâmplă de fapt în Republica Moldova, cu părere de rău, își vor dea seama ce s-a întâmplat abia după 21 octombrie”, a declarat președintele PSDE, în cadrul emisiunii Punctul pe „AZi” de la TVR Moldova.

Share